Mirthe Themmen

BIG nummer: 69918289504

Fysiotherapeut
Dry needling 
Ouderen gym 

 

Vrij kunnen bewegen en dingen kunnen doen waar je van houdt, dit is voor mij erg belangrijk. Maar als het allemaal niet meer zo lekker loopt, waar begin je dan op je weg naar verbetering? Sinds 2014 ben ik fysiotherapeute en heb vele mensen geholpen hun doelen te behalen.

Over mij:

Ik kom uit Groningen en heb hier tevens mijn opleiding gevolgd. In 2015 ben ik naar Keulen (Duitsland) verhuisd om daar te gaan werken. In 2018 heb ik Utrecht als ‘mijn’ stad gekozen en heb in Den Haag en Houten gewerkt. Sinds december 2021 werk ik hier in Maartensdijk. De meeste ervaring heb ik met het behandelen van spier-, pees- en gewrichtsklachten. Dit zijn bijvoorbeeld rugpijn, schouderklachten en sportblessures. Maar ook hoofdpijn, kaakklachten, buikklachten, bekkenklachten en voetklachten vallen hier vaak onder. Ik ben opgegroeid op een boerderij waar ik altijd veel in de buitenlucht en in beweging was. Ik reed fanatiek paard en vond daarna mijn hobby’s salsa dansen, yoga, hardlopen en Jiu Jitsu.

Mijn werkdagen zijn maandag t/m donderdag. Donderdag ochtend geef ik 65+ gym in de Ontmoetingskerk in Maartensdijk, er zijn nog plekken vrij! Veel en vrij kunnen bewegen, dit gun ik iedereen! Dus wanneer kan ik u helpen?