Anita Homan

BIG nummer: 19911893504

Fysiotherapeut & praktijkeigenaar
Oedeemfysiotherapeut
Aanmeten Therapeutische Elastische Kousen (TEK)

In 2009 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Naar aanleiding van de verschillende stages die ik had gelopen tijdens mijn studie ging mijn voorkeur uit naar het werken in een particuliere praktijk. Na een korte waarneming in een fysiotherapiepraktijk in de Bilt ben ik in Maartensdijk komen werken bij Rob en Ron. Daar heb ik in de loop van de jaren mijn werkuren kunnen uitbreiden en ben ik nu fulltime werkzaam. Sinds 1 oktober 2020 ben ik in de maatschap gestapt en heb ik daarmee Rob Karstens opgevolgd.

In 2017 heb ik de opleiding Oedeemfysiotherapie (methode Casley-Smith) gevolgd aan de Berekuyl academy te Hierden, zodat ik begin 2018 onze ex-collega Alma Harrewijn kon opvolgen als oedeemfysiotherapeut. Ook heb ik toen het aanmeten van Therapeutische Elastische Kousen (TEK) van haar overgenomen. Dit doe ik in samenwerking met FysioTEK.

In de dagelijkse praktijk ben ik voornamelijk bezig met algemene fysiotherapiebehandelingen, oedeembehandelingen en sta ik geregeld in het beweegcentrum om mensen te begeleiden bij het sporten.