Anita Homan

Fysiotherapeut/Oedeemfysiotherapeut

In 2009 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Naar aanleiding van de verschillende stages die ik had gelopen tijdens mijn studie ging mijn voorkeur uit naar het werken in een particuliere praktijk. Na een korte waarneming in een fysiotherapiepraktijk in de Bilt ben ik in Maartensdijk komen werken bij Rob en Ron. Daar heb ik in de loop van de jaren mijn werkuren kunnen uitbreiden en ben ik nu fulltime werkzaam.

Het afgelopen jaar heb ik de opleiding Oedeemfysiotherapie (methode Casley-Smith) gevolgd aan de Berekuyl academy te Hierden, zodat ik begin dit jaar onze ex-collega Alma Harrewijn kon opvolgen als oedeemfysiotherapeut. Ook zal ik eind april beginnen met het aanmeten en bestellen van Therapeutische Elastische Kousen (TEK) in samenwerking met FysioTEK.

In de dagelijkse praktijk ben ik voornamelijk bezig met algemene fysiotherapiebehandelingen, oedeembehandelingen en sta ik geregeld in het beweegcentrum om mensen te begeleiden bij het sporten. Op de dinsdagochtend geef ik ouderengymnastiek in Toutenburg.

Terug naar team