intake beweegcentrum

De intake

Om goed te kunnen trainen in onze trainingszaal dient er eerst een persoonlijk trainingsschema gemaakt te worden. Daarvoor moeten we een inschatting kunnen maken van uw lichamelijke conditie. U krijgt allereerst een vragenlijst om in te vullen. In een persoonlijk gesprek krijgt u nog een aantal specifieke vragen en wordt uw bloeddruk, gewicht en lengte gemeten. Om een goed beeld van uw uithoudingsvermogen te krijgen, laten we u een test uitvoeren. Dit kan een fietstest of een wandeltest zijn afhankelijk van uw leeftijd en (on)mogelijkheden. Aan de hand van de hartslag aan het einde van de test, kunnen we zeggen hoe uw conditie is. Uiteindelijk wordt, afhankelijk van uw trainingsdoel, uw kracht gemeten van de drie grote spiergroepen (armen, benen en romp).

Deze intake zal een klein uur duren. Aan de hand van uw persoonlijke uitslagen zal een individueel trainingsprogramma gemaakt worden . Na ongeveer 3 maanden trainen herhalen we de testen om de voortgang  te bekijken.

De kosten van de intake bedragen eenmalig € 30, deze worden bij het eerste abonnement op de nota bijgeschreven. Wij berekenen geen inschrijfkosten.

Wat nog belangrijk is te vermelden:

  • Bedenk voordat u begint waarom u wilt gaan trainen, uw trainingsdoel kan bijvoorbeeld zijn de conditie verbeteren, gewicht verliezen of onder controle houden
  • Neem makkelijk zittende kleding mee of sportkleding met sportschoeisel
  • De intake zal in overleg met u gepland worden
  • Na afloop van de intake wordt een gewenste planning van de training met u besproken