rob

Rob Karstens

Fysiotherapeut

Door affiniteit met de sportgezondheidszorg ben ik de studie fysiotherapie gaan doen in Utrecht, waar ik in 1982 afstudeerde.

Door mijn werkervaring in een algemeen ziekenhuis en verpleeghuis werd mijn belangstelling voor orthopedie, neurologie, psycho-geriatrie en revalidatie gevormd.

In 1985 kwam ik als fysiotherapeut in de eerstelijns gezondheidszorg terecht en startte toen een solopraktijk voor fysiotherapie in Maartensdijk.

De heer van der Meijden kwam sinds 1993 bij mij in dienst. Vanaf 2004 vormde wij gezamenlijk een maatschap voor fysiotherapie.

De eisen die de maatschappij aan de gezondheidszorg oplegde zorgde ervoor dat er behoefte ontstond voor meer ruimte en zo kwam de praktijk in een traject van nieuwbouw wat uiteindelijk in 2012 werd gerealiseerd.

Mijn interesse in de fysiotherapie gaat uit naar ‘personal coaching’, advisering, het geven van cursussen en het behandelen van orthopedische en chronische aandoeningen. De sportrevalidatie heeft altijd mijn interesse gehad. Door mijn korfbalverleden heb ik als fysiotherapeut een aantal korfbalverenigingen mogen adviseren. Verder ben ik betrokken geweest als fysiotherapeut bij de korfbalbond K.N.K.V. Als schaatstrainer ben ik verder actief geweest bij een plaatselijke schaatsvereniging.

Samen met een collega fysiotherapeut uit Bilthoven werd een pilot beweegprogramma voor diabetes in de regio opgezet. Zo ontstond een kwaliteits-samenwerkingsverband, waarbij de samenwerkende fysiotherapeuten van elkaars diensten gebruik konden maken.

Met trots kijk ik terug op de uitbreiding van de praktijk met verschillende medewerkers. Ik spreek verder de hoop uit, dat de praktijk verder mag uitgroeien tot een professionele organisatie binnen de gemeenschap van Maartensdijk.

Terug naar team