Jonne Rigter

Al snel werd mij duidelijk dat ik een baan wilde waarbij ik niet de hele dag stil moet zitten. Ook heb ik al mijn hele leven affiniteit met sport. Eén plus één is twee en zo was de keuze om de opleiding om fysiotherapie te gaan doen duidelijk. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik verschillende stages gelopen, zo ook mijn “snuffelstage” van het eerste jaar bij Ron hier op de praktijk. Die stage is inmiddels al even geleden, maar kennelijk had ik een goede indruk achter gelaten: in maart 2017 werd ik gevraagd om het team te komen versterken!

Naast mijn andere baan in Soesterberg ben ik nu voor 2 ochtenden aan het werk in Maartensdijk. De woensdag ochtend verzorg ik de gym groepen voor ouderen in Dijckstate en op de vrijdag morgen ben ik in de praktijk te vinden.

In het jaar dat ik afgestudeerd ben, heb ik gelijk de cursus fisioscissione myofasciale behandeling gedaan. Ook wel de therapie met de “lepeltjes” genaamd. De therapie is gebaseerd om met bepaalde instrumenten (“de lepeltjes“) het bindweefsel in het lichaam te behandelen. Bent u bij mij onder behandeling dan zal ik deze vorm van therapie waarschijnlijk ook bij u gebruiken.

Terug naar team