Jonne Rigter

BIG nummer: 69921004004

Fysiotherapeut
Fascia therapie
Ouderen gym

Al snel werd mij duidelijk dat ik een baan wilde waarbij ik niet de hele dag stil moet zitten. Ook heb ik al mijn hele leven affiniteit met sport. Eén plus één is twee en zo was de keuze om de opleiding om fysiotherapie te gaan doen duidelijk. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik verschillende stages gelopen, zo ook mijn “snuffelstage” van het eerste jaar bij Ron hier op de praktijk. Die stage is inmiddels al even geleden, maar kennelijk had ik een goede indruk achter gelaten: in maart 2017 werd ik gevraagd om het team te komen versterken!

In het jaar dat ik afgestudeerd ben, heb ik gelijk de cursus fisioscissione myofasciale behandeling gedaan. Ook wel de therapie met de “lepeltjes” genaamd. De therapie is gebaseerd om met bepaalde instrumenten (“de lepeltjes“) het bindweefsel in het lichaam te behandelen. Bent u bij mij onder behandeling dan zal ik deze vorm van therapie waarschijnlijk ook bij u gebruiken.

Mijn werk dagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. De woensdag ochtend ben ik meestal te vinden in de Vierstee/Dijckstate voor de ouderen gym.